Centar za hirurgiju, zajedno sa polikliničkim i dijagnostičkim centrom, predstavlja važan deo u pružanju sveobuhvatnih usluga našim pacijentima. Sastavljen je iz operacionog bloka sa tri moderno opremljene operacione sale, kao i dela za intenzivnu i poluintenzivnu negu.

Centar se odlikuje savremenom opremom i instrumentima za izvođenje minimalno-invazivnih i klasičnih hirurških zahvata. Podjednako su zastupljena oba hirurška pristupa, a odluku o izboru odgovarajućeg donosi hirurg u najboljem interesu pacijenta.

Ponosimo se našim timom lekara i konsultanata, vrhunskim stručnjacima sa višegodišnjim iskustvom u izvođenju minimalno-invazivnih i klasičnih operativnih zahvata, kao i visoko kvalifikovanim medicinskim osobljem. Naš fokus je individualni pristup pacijentu i maksimalna posvećenost tretmanu i nezi.

U našoj bolnici se mogu obaviti svi potrebni specijalistički pregledi i dijagnostika, tj. može se sprovesti kompletna preoperativna priprema uključujući i pregled anesteziologa. Posedujemo 14 luksuzno opremljenih apartmana i jedan predsednički apartman površine 68m2 sa kuhinjom, dnevnom i radnom sobom, kao i terasom sa panoramskim pogledom.

Opšti pregled
Specijalistički pregled
Boravak na odeljenju
Odeljenje bolnice
Apartman
Predsednički apartman
Spec. Dr med. Srđan Radibratović

Načelnik
operacionog bloka

Spec. Dr med.

Srđan Radibratović

Specijalista opšte hirurgije

Spec. Dr med. Janja Danojlić

Načelnik
bolničkog dela

Spec. Dr med.

Janja Danojlić

Specijalista anesteziologije sa reanimatologijom i intenzivnom terapijom

Centar za hemoroide i proktološku hirurgiju Centar za hemoroide i perianalnu regiju Centar je specijalizovan za minimalno-invazivno i klasično hirurško lečenje hemoroida i drugih oboljenja analnog kanala i perianalne regije. Centar za ginekologiju i ginekološku hirurgiju Centar za ginekologiju i ginekološku hirurgiju Centar je specijalizovan za dijagnostiku, intervancije, konzervativni tretman i minimalno-invazivnu i klasičnu ginekološku hirurgiju. Centar za otorinolaringologiju dece i odraslih Centar za ORL dece i odraslih Centar je specijalizovan za dijagnostiku, konzervativni tretman i hirurško lečenje oboljenja uha, grla i nosa kod dece i odraslih. Centar za hirurško lečenje preterane gojaznosti Centar za hirurško lečenje preterane gojaznosti Centar je specijalizovan za minimalno-invazivno hirurško lečenje preterane gojaznosti, kao i za dijetologiju. Centar za hirurgiju želuca i jednjaka Centar za hirurgiju želuca i jednjaka Centar je specijalizovan za dijagnostiku i minimalno-invazivno i klasično hirurško lečenje oboljenja želuca i jednjaka. Centar za hirurgiju tankih creva, debelog creva i rektuma Centar za hirurgiju debelog creva i rektuma Centar je specijalizovan za dijagnostiku, konzervativni tretman i minimalno-invazivno i klasično hirurško lečenje oboljenja debelog creva, rektuma i tankih creva. Centar za hirurgiju jetre, žučnih puteva i pankreasa Centar za hirurgiju jetre i žučnih puteva Centar je specijalizovan za dijagnostiku, konzervativni tretman i minimalno-invazivno i klasično hirurško lečenje oboljenja jetre, žučne kese, žučnih puteva i slezine. Centar za hirurgiju kila Centar za hirurgiju kila Centar je specijalizovan za minimalno-invazivno i klasično hirurško rešavanje kila. Centar za urologiju i urološku hirurgiju Centar za urologiju i urološku hirurgiju Centar je specijalizovan za dijagnostiku, intervencije, konzervativni tretman i minimalno-invazivnu i klasičnu urološku hirurgiju. Centar za onkologiju i onkološku hirurgiju Centar za onkologiju i onkološku hirurgiju Centar je specijalizovan za dijagnostiku i hirurško lečenje onkoloških oboljenja grudnog koša, štitaste žlezde i dojke.