Menadžment

generalni direktor

Prof. dr Tomislav Ranđelović

specijalista opšte i digestivne hirurgije

medicinski direktor

Doc. dr Ljiljana Jemuović

specijalista infektivnih i tropskih bolesti

gastroenterohepatolog

glavna sestra bolnice

ms Slađana Kilić

direktor marketinga

Selena Stanković

Menadžer prodaje

Tamara Tomljanović

O nama

Mi smo moderna opšta bolnica, opremljena po najvišim svetskim standardima. Pružamo širok spektar medicinskih usluga i visoko personalizovan tretman svakom našem pacijentu.

Trudimo se da postavimo nove standarde u lečenju. U ostvarenju te misije učestvuje naš tim lekara i konsultanata, vrhunskih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom i visoko kvalifikovanog medicinskog osoblje. Udruženi napori i najviši nivo ekspertize ovih talentovanih i multidisciplinarnih timovi pružaju pacijentima odgovore na mnoga pitanja, kao i konkretne rezultate. Zajednički cilj nam je da se naši pacijenti što pre osećaju dobro, vrate u svakodnevni život i uobičajnim aktivnostima.

Naš fokus je individualni pristup pacijentu i maksimalna posvećenost njihovom tretmanu i nezi – zahvaljujući čemu naši pacijenti će imati prijatno iskustvo za vreme boravka u "Aurori". Želimo da Vam pomognemo da izađete na put ozdravljenja - da izaberete (za Vas) najbolji pristup lečenju i da budete sigurni da ćete tokom boravka kod nas dobiti najbolju medicinsku negu.

00:00h - 24:00h

Višegradska 26
11000 Beograd
Republika Srbija