Centar za hirurgiju, zajedno sa internističkim i dijagnostičkim centrom, predstavlja važan deo u pružanju sveobuhvatnih usluga našim pacijentima. Sastavljen je iz operacionog bloka sa dve moderno opremljene operacione sale, kao i dela za intenzivnu i poluintenzivnu negu.

Centar se odlikuje savremenom opremom i instrumentima za izvođenje minimalno-invazivnih i klasičnih hirurških zahvata. Podjednako su zastupljena oba hirurška pristupa, a odluku o izboru odgovarajućeg donosi hirurg u najboljem interesu pacijenta.

Ponosimo se našim timom lekara i konsultanata, vrhunskim stručnjacima sa višegodišnjim iskustvom u izvođenju minimalno-invazivnih i klasičnih operativnih zahvata, kao i visoko kvalifikovanim medicinskim osobljem. Naš fokus je individualni pristup pacijentu i maksimalna posvećenost tretmanu i nezi.

U našoj bolnici se mogu obaviti svi potrebni specijalistički pregledi i dijagnostika, tj. može se sprovesti kompletna preoperativna priprema uključujući i pregled anesteziologa. Posedujemo 14 luksuzno opremljenih apartmana i jedan predsednički apartman površine 53m2 sa kuhinjom, dnevnom i radnom sobom, kao i terasom sa panoramskim pogledom.